up ballon knokke belgie

Monique van Schie – Bos

Balloncreaties maken is al jaren mijn passie. Ik laat mij inspireren door wat ik zie op straat of tegen kom. Het kan de overloop van kleuren zijn in de natuur of de aantrekkelijke kleuren in een snoepwinkel. Overal haal ik ideeën uit.

Opleiding
Elk jaar volg ik verschillende balloncursussen bij de beste ballonartiesten vanuit de gehele wereld. In november 2016  ga ik naar de Balloon Jam Hamburg. Deze  bijeenkomsten geven mij veel nieuwe inzichten en de nieuwste ballontechnieken.

balloon jam hamburg 2016declownendekofferUTlid-button1     Twister balloon vereninging

Certified Balloon Artist
Ook heb ik de Amerikaanse Qualatex ballondecoratie cursussen gevolgd en eindexamen gedaan in 2011 Oxford Engeland.

Keurmerk CBA
Ik ben nu officieel een  “Certified Balloon Artist” (CBA), wat tevens een keurmerk is voor mijn bedrijf.  Wij beheersen de nieuwste ballontechnieken en werken met de beste ballonnen die biologisch afbreekbaar zijn.   Door opleidingen blijven wij up-to-date tot het hoogste niveau op ballontechnieken en nieuwe balloncreaties.

CBA Certified Balloon Artist logo

Examens:
QBN Balloon Basics, april 2011
QBN Balloon Deliveries & Bouquets, mei 2011
QBN Balloon Decor, juni 2011
CBA Eindexamen Oxford Engeland november 2011

Service
Altijd luister ik eerst naar de wensen en ideeën van de klant. Het plan dat ik bedenk speelt in op deze wensen. Zo ontstaat er altijd een ballondecoratie die past bij elk uniek moment en feest. Door deze werkwijze komen we samen tot het mooiste resultaat.

Clown Niekie / Ballonjuf Monique
Als Clown Niekie of ballonjuf Monique kleur ik graag uw feest met mijn ballonfiguren, ballonspelletjes, ballonshow, schmink, regenboogparachute, raadkist en vouwballonnen.
Kijk voor meer informatie hierover op de Clown en de Koffer.

clown niekie in koffer

 

 

 

 

Workshops
Daarnaast geef ik workshops in het leren maken van ballonfiguren en ballontechnieken voor kinderen en volwassenen. Op locatie of in het ballonatelier in Oudorp. Meer informatie op de pagina ballonworkshop.

NH Buurten van RTV Noord-Holland
Kijk hier voor interview op tv met Monique.

NH Buurten Monique van Schie Oudorp
Interview NH Buurten RTV Noord-Holland met Monique van Schie,