ballonnen bezorgen

Bezorgen – ophalen

Bezorgen
Bestellingen vanaf € 75,00 (opdrachten met helium € 100,00) kunnen door ons bezorgd worden tegen bezorgkosten. De bezorgkosten zijn  minimaal € 25,00 en zijn verder afhankelijk van de afstand. Kijk voor meer informatie op de pagina tarieven.
Bezorgkosten  zijn inclusief bezorgen, plaatsen en verwijderen.
Natuurlijk kan een klant altijd besluiten zelf de bestelling op te halen.

Noordwest Ziekenhuisgroep Alkmaar
Bezorgen ballonboog en op maat plaatsen bij bekendmaking nieuwe naam van het Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Alkmaar

Ophalen
Ophalen bij De Decoratieballon, Slotlaan 51 Alkmaar/Oudorp is mogelijk op afspraak, aan het begin van de ochtend of einde van de dag. Het ballonatelier is 400 meter van de ringweg rondom Alkmaar gelegen. Gratis parkeren voor de deur. Alle opdrachten met een waarde tot € 75,00 worden door de klant zelf opgehaald, tenzij anders afgesproken.

Ballonzak
Om tijdens het vervoer beschadigen zoveel mogelijk te voorkomen en glans langer te behouden verkopen we speciale ballonzakken a € 1,75 en € 2,50 (groter formaat) per stuk. Zonder ballonzakken is het vervoer op eigen risico.

Retourneren gebruikte materialen
De stellages van de ballonpilaren en bogen ontvangen we graag binnen 2 weken onbeschadigd retour. De borg voor pilaren is € 25,00 en voor een boog € 40,00. Bij het onbeschadigd retourneren wordt de gehele borg teruggegeven. Bij langer houden van materialen wordt € 2,50 per week per pilaar/boog in mindering gebracht op de borg.