geboorte jongen ballonversiering

Geboorte

Zeer speciale ballon decoraties als origineel cadeau of een unieke decoratie voor de babyshower of als kraamcadeau; bij De Decoratieballon  is u aan het juiste adres.
Wil je de hele wereld laten horen en zien wat voor prachtig klein wonder jullie op de wereld hebben gezet dan kan je dat laten blijken met een mooie ballondecoratie.

De Gender Reveal Party
Op een originele manier onthul je het geslacht van jullie baby.  Hier een nieuwe rage; overgewaaid uit Amerika. Ballondecoraties vanaf
€ 75,00 passen heel goed bij dit feest. Een grote ballon doorprikken en er komen blauwe of roze heliumballonnen tevoorschijn. Of er dwarrelt confetti uit een ballon in de jongens of meisjes kleur.  Het kan zélfs zo geregeld worden dat de ouders in spe nog niet weten wat de uitkomst is!
Kijk naar de video in dit nieuwsbericht voor een impressie!

Babyshower en kraamfeest
Geef je een babyshower en/of kraamfeest en wil je ook iets voor de oudere kinderen doen? Denk dan aan Clown Niekie van de Clown en de Koffer. Kijk op de website voor meer informatie.

Kraamkado
Een ballon als kraamcadeau is zeer origineel. Je kunt het niet zo gek verzinnen: we weten of verzinnen een mooie decoratieballon speciaal voor jou.

Ooievaarsboog
Een mooie ballonboog voor de deur, een prachtige blikvanger. In overleg kunnen we ook andere bogen maken, bijvoorbeeld gebaseerd op het geboorte kaartje. Bel ons, alles is bespreekbaar!

Geboorteboom
Een geboorteboom is een echte blikvanger en zeer uniek. Er kan van alles in de geboorteboom staan en hangen. De ooievaar kan boven op de boom zijn geland. Een baby in een blauwe luier of roze tutu, spenen, hobbelpaard, zuigflessen en hartjes mogen ook niet ontbreken.