Galerijen

Ballonnenboog voor Snackhouse Lobo verkozen tot de beste snackbar van Noord-Holland

Top presentatie van Snackhouse Lobo in Oudorp Alkmaar om verkozen te worden tot de beste snackbar in Noord-Holland en van de 5500 deelnemers hebben ze de 17 de plaats van heel Nederland bereikt. Een prijs om apetrots op te zijn.

 

 

Huwelijksceremonie onder bamboe prieel met ballonnen aan het Twiske water

Idyllische bruiloft aan het water in recreatiegebied Twiske. De huwelijksceremonie vindt plaats onder het prieel van bamboe, bloemen, tule en ballondecoraties erboven op. Bij de lessenaar voor de trouwambtenaar staat ook een cloudbuster om het geheel prachtig af te maken. Hoe romantisch kan je het maken. Het zag er uit als een meisjesdroom die uitkomt op de mooiste dag van je leven. Vrolijke ballongroeten, Monique De Decoratieballon

 

Opening AZ AFAS trainingscomplex

Onze helium ballontrossen kleurden de opening van het nieuwe AZ AFAS trainingscomplex in de Wijde Wormer  op 3 september.  Louis van Gaal mocht de spits afbijten en volgden nog vele andere mooie momenten.  Het feest was feestelijk aangekleed door ons in de kleuren zilver en rood.

Ballonpilaren voor bijzondere bruiloft in prachtige tuin

Je bruiloft in de prachtig ontworpen tuin van Tuincreaties en Tuindiner in Heiloo vieren, geeft wel een bijzondere sfeer aan het geheel. Hier passen de aparte ballonpilaren zeker bij. Het logo van de trouwkaart is in lila speciaal gedrukt door ons op de grote top ballonnen.

Bedrijfslogo van ballonnen bij heropening Kakes Waal Zaandam

Kakes Waal Zaandam wilde ballonnen voor de heropening van het nieuwe pand in Zaandam.  Na hun vraag en bestuderen van de website stelde ik voor om het logo na te maken in vouw ballonnen. En dit is het resultaat! Een groot welkom Kakes Waal bedrijfslogo van ballonnen, vele tafeldecoraties met logo en de steunpilaren in het gebouw feestelijk aangekleed met ballonnen. De klanten hebben nog lang nagepraat over het mooie nieuwe gebouw en de bijzondere ballondecoraties.