Handig om te weten

Bezorgen
De bezorgkosten zijn inclusief bezorgen, plaatsen en verwijderen.
vanaf € 15,00 met een minimum bestelling bedrag van € 75,00 ( bij helium € 100,00). Ballondecoraties onder de € 75,00 kunnen door de klant zelf opgehaald worden bij ballonatelier in Oudorp.

De stellages van de ballonpilaren en bogen ontvangen we graag binnen
2 weken onbeschadigd retour. De borg voor pilaren is € 25,00 en voor een boog € 40,00. Bij het onbeschadigd retourneren wordt de gehele borg teruggegeven.

Ophalen bij De Decoratieballon is ook mogelijk op afspraak. Om beschadigen zoveel mogelijk te voorkomen en glans langer te behouden tijdens het vervoer verkopen we ook speciale ballonzakken a € 1,75 / € 2,50 per stuk.

Helium
De Decoratieballon werkt met ballonnen van zeer goede kwaliteit,  ze behouden lang hun volle kleur en mooie glans. De zweeftijd van helium ballonnen is 16 – 18 uur en bij grotere maten zelfs vele dagen. Met een speciale gel is het mogelijk de zweeftijd te verlengen van 3  dagen bij een 30 cm ballon tot zelfs 2 maanden afhankelijk van de grootte van de ballon en de omgeving. De draagkracht van een 30 cm helium ballon is 9 gram.
Helium is niet brandbaar, niet explosief en niet giftig.

Ballonnen worden helemaal blij van een schaduwrijke koele plek en zullen dan nog lang uw dag kleuren. Ballondecoraties voor buiten kunnen minder goed gedijen bij lage en  hoge temperaturen, regen, nachtvorst, hagel en sterke wind. Regen is te zwaar voor een helium ballon. Na een regenbui droogt u de ballon met bijvoorbeeld een theedoek en de ballon zal weer fier in de lucht zweven. Eventuele beschadigingen van de geleverde decoraties door weersomstandigheden, derden etc. zijn voor eigen risico van de klant.

BTW
Alle genoemde tarieven op deze website zijn inclusief BTW.

Algemene voorwaarden
De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor het geleverde materiaal zoals pilaren en bogen. Bij schade, verlies en diefstal worden de kosten voor vervanging van de materialen doorberekend aan de klant. De klant dient zorg te dragen voor een veilige opslag/plaatsing tot dat de stellages op een samen overeengekomen tijdstip weer worden opgehaald door De Decoratieballon.  Waarschuwing : decoratieballonnen voor buiten kunnen minder goed gedijen bij hoge temperaturen, regen, hagel en sterke wind. Eventuele beschadigingen van de decoratieballonnen zijn voor eigen risico van de klant.

Annuleringsbepalingen
Annulering 1 maand voor gereserveerde datum: 10 % van het afgesproken totaalbedrag.
Annulering 1 week voor gereserveerde datum: 25 % van het afgesproken totaalbedrag.
Annulering 2 dagen voor gereserveerde datum: 100 % van het afgesproken totaalbedrag.
De minimum wijziging- of annuleringskosten zijn € 50,00.

ERS Party Verhuur Service en het Pretpaleis
De decoratieballon werkt samen met ERS Party Verhuur Serivice in Noord-Scharwoude. ERS heeft zich gespecialiseerd in kleine evenementen en de particuliere markt. Het Pretpaleis verhuurt ook springkussens.